Projecten portfolio

Familiehuis aan zee

Een warm familiehuis voor tien personen op een waddeneiland, met stoere natuurlijke materialen en de luxe van drie badkamers. 

Uitgevoerd in zeegroen en denimblauw met dierbare persoonlijke stukken, comfortabele meubels in een rustige basis van warmwit en betongrijs. Een mooi voorbeeld van een gerealiseerd project van de basiskeuzes tot de afstyling.

Natural Forest

Okergeel en eikenhout als basis, met een riante vrijstaande keuken als centraal punt. De  prachtige geoliede eiken vloer ligt in de gehele ruimte die handig is ingedeeld zodat er knusse hoekjes ontstaan inclusief een afgeschermde speelhoek.

Op 1 muur is betonstuc aangebracht. Designklassieker combineert verrassend met industrieel antiek.

Woonkeuken

De wens was een lichtere uitstraling en meer eenheid.

In het ontwerp heb ik de muur en de kast een zachtgroene tint gegeven, waarbij ik de punt van het plafond meegenomen heb om optimaal van de prachtige vorm van deze ruimte te profiteren.

De zware stoelen vervangen door vier verschillende lichtere varianten. Hout toegevoegd om warmte in materiaalgebruik te creeren.

Industrieel en stoer

Beton en zwart aangevuld met een felrode bank. Een massief eiken keuken, zwart geolied voor een stoere mannelijke uitstraling met een zwart fornuis. Op de wand fotobehang van een originele familiefoto uit de jaren vijftig. Een houtkachel ontbreekt uiteraard niet en om de eenvoudige tafel van underlayment staan verschillende stoelen en een bankje. De vachtjes en geitenvellen maken het tot een behaaglijke en warme plek.

Nomadic City: De wereld in een zeecontainer

Dit project is geinspireerd op klein wonen, met sprekende kleuren in denimblauw en koraalrood. Het laat zien hoe je op zo'n klein oppervlak met vier verschillende wandafwerkinen kan werken waaronder twee soorten behang. In het huis staan items van over de hele wereld en hergebruikte materialen.

Woonkamer

De wens was meer eenheid en creativiteit. Zoals te zien is er in de basis weinig veranderd, de banken en de fauteuil zijn gebleven, ook de indeling is hetzelfde. Met kleurgebruik, andere salontafels en andere asseccoires bereik je een totaal andere sfeer. Een gedurfde tint op de muur, helemaal passend bij de bewoners van dit huis!

  • VT Wonen en designbeurs 1 t/m 6 oktober 2019

    VT Wonen en designbeurs 1 t/m 6 oktober 2019

    https://www.vtwonen.nl/wonen-design-beurs/ Ik geef vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober de hele dag interieuradvies op de beurs Binnenko...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.